Naar aanleiding van Batibouw 2014, organiseert Vangoo Photography een tijdelijke promotie op de ARCHITECTUUR FOTOREPORTAGE.

Vanaf vrijdag 14/02/2014 tot en met vrijdag 14/03/2014 heeft u recht op 10% korting op uw eerste bestelling van een ARCHITECTUUR FOTOREPORTAGE.

Bent u op zoek naar een fotograaf om uw portfolio uit te breiden, uw recentste realisatie in beeld te brengen, nood aan beeldmateriaal voor uw nieuwe campagne of affiche?

Dan bent u bij Vangoo Photography op het juiste adres.

Heeft u enkel nood aan interieur of exterieur foto's, neem dan gerust telefonisch contact of stuur een email naar info@vangoo.be.

Neem gerust een kijkje in de rubriek [architectuur][page-5b0a] op de vernieuwde website http://www.vangoo.be.

Björn Vancayseele

0494/30.34.74

Wouter Taelman (At2-architecten):

"Bjorn is een vakman die kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel draagt. Bij Vangoo Photography kan je terecht voor architectuurfoto´s, shoots in de studio of opdrachten op locatie. Bjorn investeert voortdurend in de nieuwste technieken (ben u vetrouwd met Tilt-Shift objectieven?) en is ook perfect op de hoogte om deze toe te passen om het resultaat van uw beelden te optimaliseren en het maximum inzake kleuren, scherpte en belichting te beogen. Neem zeker eens een kijkje in zijn portfolio en contacteer Bjorn voor een eerste kennismaking!"